browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Biografie

Dolf Paalman was als 15-jarige jongen al met muziek bezig. Zo draaide hij plaatjes op bruiloften en partijen in familiekring en in het clubhuis van zijn toenmalige woonplaats.

Een paar jaar later ging hij werken in het plaatselijke horecabedrijf, en kwam daar uiteraard met diverse bands in aanraking en ging van de ene op de andere dag met een trio op pad als geluidsman.

Dit was trio Les Cheveaux, een topband uit die regio. Hier deed hij drie en een half jaar het geluid en licht voor. Na deze periode deed hij hetzelfde bij een band uit Heerenveen en dat waren de Rodeo’s.

Tijdens zijn opleiding op de havenvakschool in Rotterdam trok hij veel op met Long Tall Ernie & the Shakers en later bij Hank the Knife & the Jets. Hier heeft hij veel geleerd omtrent de showbusiness. 

Na een aantal jaren “niks in de muziek”gedaan te hebben heeft hij mede door zijn huidige vrouw de draad van het actief bezig zijn in de muziek weer opgepakt en heeft hij  bijgedragen aan de oprichting van de Shennandoah River band,  en de Kentucky Rednecks.

Dolf heeft de countrymuziek in zijn hart gesloten maar draait ook op bruiloften en partijen andere muziek.

Tevens is Dolf te boeken als presentator en kunt u hem inhuren als geluidsman. Hij beschikt over een prima geluidsinstallatie.  Uiteraard is er ook een lichtshow aanwezig.

Voor verdere informatie kunt u bellen met het volgende nummer: 06-44138136.

De woonplaats Soesterberg ligt centraal in het land, dus kunnen we alle kanten uit.

Met vriendelijke groet,

Dolf Paalman